Huollamme öljysäiliöt Hangosta Nuorgamiin

040 512 7324

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Öljysäiliön puhdistus, muu huolto ja tarkastus

Palvelemme kaikkia asiakasryhmiä kunnista kotitalouksiin koko Suomessa

Öljysäiliön puhdistus ja -tarkastustyöt tehdään meillä varsin monipuolisesti kautta maan. Yrityksellämme on toimipisteet Iisalmessa, Keravalla, Joensuussa ja Rovaniemellä, joista kuljemme liikkuvan kalustomme voimin kaikkialle Suomeen asiakkaidemme avuksi. Säiliöpalveluihimme kuuluvat:


  • säiliöiden tarkastukset: omakotitaloihin, kerrostaloihin ja rivitaloihin. Tarkastamme polttoaineiden jakeluvarastot ja lämpölaitokset sekä teollisuuden säiliöt, IBC-säiliöt ja farmarisäiliöt. Yrityksellämme on Tukesin tarkastusluvat. Annamme kaikista tarkastuksista tarkastuspöytäkirjan. 
  • öljysäiliön puhdistustyöt
  • korjaukset
  • käytöstä poistot: maasta kaivuut, lopputyhjennykset ja purkutyöt kaikenlaisiin ja -kokoisiin säiliöihin. Noudatamme tarkoin kuntien ympäristömääräyksiä.
  • kuljetukset: polttoaineiden siirtokuljetukset ADR-katsastetuilla säiliöautoilla.


Parasta säiliöpalvelua kaikille asiakkaille

Suomen säiliöpuhdistus ja -tarkastuksen asiakkaita ovat niin yritykset, yksityiset kuin kunnat ja kaupungitkin, myös maatalous, teollisuus ja VR. Voit lukea lisää kunkin asiakasryhmän palveluista tai tilata saman tien öljysäiliön puhdistuksen tai muun palvelumme. Meillä on huoltoliikkeitä esim. Iisalmessa ja Rovaniemellä, niin etelässä kuin pohjoisessakin. Katso lähimmän tarkastusliikkeesi yhteystiedot. Ota yhteyttä!