Öljysäiliön tarkastus ja huolto koko Suomeen

Öljysäiliöiden tarkastukset, huollot ja käytöstä poistot kaikille asiakasryhmille

Suomen säiliöpuhdistus ja -tarkastus on Tukesin valtuuttama öljysäiliöiden huoltoliike. Meillä on toimipisteet Iisalmessa, Keravalla, Joensuussa ja Rovaniemellä, joista liikumme koko Suomen alueelle ja Pohjois-Ruotsiin tehden öljysäiliöiden tarkastus- ja huoltotoimia. Asiakkaitamme ovat mm. kaupungit ja kunnat, taloyhtiöt, kotitaloudet, maataloudet, yritykset, teollisuuslaitokset ja VR. Tarjoamme täydellisen säiliöpalvelun kautta maan kokeneiden ammattilaistemme toimesta. Kysy toki lisää, olemme valmiina palvelemaan!

Tutustu palveluihimme:

Luotettava, ammattitaitoinen, valtakunnallinen – vuodesta 1985

Tällaisena Suomen säiliöpuhdistus ja -tarkastus tunnetaan. Asentajillamme on tulityö- ja työturvallisuuskortit sekä muu asianmukainen koulutus. Meillä on öljysäiliön tarkastus- ja huoltotehtäviin seuraavat luvat: Tukesin tarkastuslupa öljysäiliöille 2960/33/2008 ja Tukesin tarkastuslupa IBC-pakkauksille 2439/37/2012. Teemme asiakkaiden luona VAK-määräaikaistarkastukset IBC -säiliöille. Näin asiakkaiden ei tarvitse kuljettaa säiliötä toimipisteisiimme.

Valttejamme on myös valtakunnallinen toimialue, minkä mahdollistaa hyvin varusteltu, liikkuva kalusto. Näin asiakkaan ei tarvitse kuljettaa säiliötä tarkastusliikkeelle. Voit luottaa palveluumme ja kokemukseemme kaikissa tilanteissa!

Ota yhteyttä lähimpään säiliöhuoltoliikkeeseen

Katso yhteystietomme. Teemme öljysäiliön tarkastus- ja huoltotöitä Iisalmen, Keravan, Joensuun ja Rovaniemen toimipisteistämme kaikkialle Suomeen.

Suosittele meitä

  • aaa
  • LuotettavaKumppaniyritys